П`ятниця, 17.05.2024, 08:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Грушівський НВК

Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 12 » Проведення Всеукраїнського фестивалю дитячого театрального мистецтва серед дошкільнят Грушівського НВК
12:43
Проведення Всеукраїнського фестивалю дитячого театрального мистецтва серед дошкільнят Грушівського НВК

Театр – один із найяскравіших емоційних засобів, що формують смак дитини. Театр діє на уяву дитини різними засобами: словом, дією, образотворчим мистецтвом, музикою. Саме тому ми змалечку залучаємо дошкільників до чарівного світу театру.

Театралізована діяльність є ефективним засобом педагогічного впливу на розвиток особистості дошкільника, специфічним видом дитячої активності, одним із найулюбленіших видів творчості. Через театр діти реалізують свою потребу у самовираженні, спілкуванні, самопізнанні шляхом відтворення різноманітних образів.

Тематика і зміст театралізованої діяльності мають моральну спрямованість, яка є в кожній казці, оповіданні, пісні. Це – дружба, доброта, чесність, сміливість. Улюблені герої стають зразками для наслідування.

У закладі наявні такі види театру:

*   театр ляльок;

*   театр рукавичок;

*   настільний театр.

У рамках Всеукраїнського фестивалю дитячого театрального мистецтва у нашому закладі з 17 лютого по 21 лютого 2014 року проведено фестивальний тиждень театралізованої діяльності. В огляді-конкурсі взяли участь діти молодшої та старшої дошкільних груп, які порадували своїх родичів та друзів цікавими виступами – інсценівками казок. У рамках фестивального тижня театралізованої діяльності були проведені наступні заходи: «Світ театру» - ознайомлення дошкільнят з театральним мистецтвом (загальна інформація), настільний театр – казки «Колобок», «Коза і троє козенят» та інсценізація румунської сценки «Greierele şi furnica» («Коник та мураха»). Виховательки закладу, а саме Головата М. М., Головач А. І., Остафічук М. І. та Гуз А. М. цікаво та повчально організували вищезазначені заходи з метою залучення дошкільнят до чарівного світу театру.


Інсценізація сценки «Greierele şi furnica» (старша група «Веселка»), вихователь Головата М. М.


Настільний театр, казка «Колобок» (молодша група «Сонечко»)

вихователь Остафічук М. І.


«Світ театру» - ознайомлення дошкільнят з театральним мистецтвом

Заступник директора з ВР                                                 Зінкевич Д. В.

Переглядів: 505 | Додав: 111 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту