П`ятниця, 17.05.2024, 07:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Грушівський НВК

Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Червень » 19 » Робота пришкільного оздоровчого табору "Веселка" при Грушівському НВК
11:22
Робота пришкільного оздоровчого табору "Веселка" при Грушівському НВК


Крокують дорогою впевнено люди

І друзів надійних вони мають всюди,

Дорога їх Веселкою відомою зоветься,

Для діточок місце в ній завжди знайдеться.

Бо є в ній підтримка, турбота, активність,

Виховує в дітях свободу й надійність.

27 травня розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір з денним перебуванням «Веселка» при Грушівському НВК, де оздоровлювались 53 учні, 1-7 класів. Табір працював з 8 00 до 14 00.

У перший день діти були ознайомлені з планом роботи, вивчили девіз та пісню табора. Самі учні вибрали назви своїх загонів, а саме: „Trandafirii”, „Albăstrelele”, „Speranţă”, „Prietenie”. Кожен загін, відповідно до своєї назви, приготував стінгазету та девіз.

Життя в таборі було насичене різноманітними заходами (день добрих і корисних справ, день ввічливості, день здоров’я та спорту, день права, день лісу, день захисту тварин, день творчості, день рідної мови, день гумору, день туризму тощо).

Цікаво пройшли наступні заходи до:

-         Дня добрих і корисних справ (28.05, разом з вихователями діти крокували на екскурсію по рідному краю, щоб зібрати корисні рослини. Після цього наші загони попрямували до цвинтаря поставити квіти своїм родичам, сусідам, тобто зробити добрий вчинок для себе і для інших. Наприкінці дня разом з музичним керівником Дякону В. М. вивчили різні пісні на табірну тематику: La şcoala iepuraşilor, Веселк           

-         Дня здоров'я та спорту (30.05, керівник фізичної культури Попеску М.І. провела з дітьми ранкову ритмічну гімнастику, малі олімпійські ігри, а саме: ігри та конкурси на природі, веселий футбол, спортивні змагання. Цього дня також виступила агітбригада табору «Ми – за здоровий спосіб життя!». Наприкінці дня діти переглянули фільм про здоровий спосіб життя. День здоров’я та спорту став стимулом для учнів займатися спортом, бо саме спорт корисний для життя!).


-         Дня захисту дітей (31.05, відбувся невеликий захід присвячений всім дітям, які відвідують табір).


-         Дня лісу ього сонячного та прекрасного дня після сніданку загони разом з вихователями крокували у похід до Кузьмінських лісів, у пошуках чогось нового та цікавого про нашу природу. Там діти приймали активну участь у різних конкурсах, іграх а саме: «В гостях у лісової феї», «Лісова казка», «Звірі – наші друзі» тощо. Наприкінці дня, 04.06, соціальний працівник Волоківської сільської ради Загарчук Д. І. показав дітям цікавий та корисний мультфільм про природу та ліс).


-         Дня рідної мови (10.06, вихованці літнього оздоровчого табору «Веселка» при Грушівському НВК відвідали театр імені Ольги Кобилянської. Тут їх вразила вишукана архітектура, унікальна акустика, багатий декор фасаду і бокових стін, просторе приміщення театру. Тут діти переглянули виставу «Карлсон», яка їм дуже сподобалася, а саме талановитими акторами, які зуміли створити дитячу казку на сцені вишуканого театру. Вихованці табору «Веселка» зрозуміли, що кожна вистава театру – відповідальний звіт перед головними цінителями, суддями мистецтва – глядачами!).


-         Дня творчості (11.06, проводився конкурс малюнків на тему: «Мій улюблений казковий герої», «Літо», конкурс «Караоке на Майдані» тощо).

-         Дня туристів (12.06, вихователі разом з учнями повторили правила дорожнього руху, провели туристичну естафету «Веселі туристи».  Потім попрямували на екскурсію до цікавих місць села).

   -  Дня закриття табірної зміни (13.06, відбулося урочисте закриття табірної зміни, святкова лінійка «Прощай, мій табір!», веселкова дискотека).


Начальником табору була заступник директора з виховної роботи Зінкевич Д.В., яка керувала оздоровчим процесом табору. В середньому табір відвідували щодня по 48-49 учнів, що свідчить про те, що дітям було цікаво.

Дні, проведені у таборі, діти будуть пам’ятати все літо.

 Керівник                                                   Зінкевич Д. В.

Переглядів: 520 | Додав: 111 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Данаsss  
0

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту